No Limit Ships
Our models

Blauwe Stad

Met de Blauwe Stad hebben we ook een concept in huis voor een uniek plezierjacht. Met dit schip wacht de wereld niet op je, maar beleef je wel heerlijke dag-, weekend- of weektochten. De Blauwe Stad is een opvallende verschijning op het water die bij het voorbijvaren menigeen doet omkijken. Zijn stoere uiterlijk van een sleper straalt kracht en betrouwbaarheid uit.

De Blauwe Stad modellen hebben het CE-C keurmerk, en zijn daarom zeker ook geschikt voor kustwateren. U merkt dat meteen aan de goede vaareigenschappen van het jacht.

Het schip is handzaam en makkelijk te manoeuvreren en legt je met zijn lage kruiphoogte nagenoeg geen vaarbeperkingen op. Het schip biedt veel meer dan de mogelijkheid om te toeren op een mooie zomerdag. Wanneer het ‘s avonds afkoelt, is er de comfortabele kajuit waar je samen met jouw gasten gezellig de avond kunt doorbrengen.

Jij bepaalt in samenwerking met ons de indeling en uitrusting van het schip, zodat deze op jouw gebruik is afgestemd. Door de innovatieve en efficiënte bouwmethode die wij op onze werf hanteren, kunnen wij met de Blauwe Stad een kwalitatief hoogwaardig, klassiek gelijnd schip voor een zeer aantrekkelijke prijs bouwen.