No Limit Ships

WAAROM NO LIMIT?

BUILD TO DREAM, NO MATTER WHAT!


Als we iets hebben geleerd van ons eigen verleden is het dat dromen er zijn om na te jagen. Dus waarom nog langer wachten met het volgen van je hart? Pak de wereldkaart erbij en zet jouw stip op de horizon. Dan maken wij vol passie, vakmanschap en trots de No Limit die je er naartoe brengt. Deel je wildste dromen, grootste wensen en hoogste eisen. Net als de gebroeders Braam deden.

Door er goed naar te luisteren, vertalen wij een van onze beproefde modellen ook naar jouw droomjacht. We helpen je om de juiste keuzes te maken rond kleur, materiaal, afmeting, apparatuur, techniek en indeling en verfijnen het ontwerp naar jouw smaak. Wat jij ook wilt; wij bouwen jouw droom! Hoe die werkelijkheid wordt, volg je van dichtbij. Want in elke fase van het bouwproces nodigen we je uit op onze werf.

• De vrijste keuzes
• De persoonlijkste ontwerpen
• De transparantste realisatie           

BUILD TO EXPLORE, NO MATTER WHERE!


Een schip is een relatie tussen mens, natuur en techniek. Omdat jij landsgrenzen niet als eindbestemming, maar als poort naar nieuwe avonturen ziet, creëren we een hechte band tussen die drie elementen voor jou. Een No Limit is zo duurzaam, zo betrouwbaar en zo veilig, dat zowel schipper als opvarenden een onbekommerd, stabiel en comfortabel gevoel op zowel zee- als binnenwater beleven.

Of jouw avontuur nou over stormachtige oceanen of windstille rivieren en kanalen voert, onder elke omstandigheid kun je terugvallen op materialen, onderdelen en technieken van bewezen topkwaliteit. Treed in het kielzog van Columbus, Abel Tasman en James Cook. Want waar je ook gaat, een No Limit is gemaakt om de wereld vanaf het water te ontdekken.

- De duurzaamste materialen
- De betrouwbaarste technieken
- De veiligste onderdelen

BUILD TO EXPLORE, NO MATTER WHEN!


Paradijselijke baaien, hemelse watervallen of goddelijke sneeuwtoppen. Een No Limit maakt elk natuurwonder bereikbaar en bezorgt je zowel in korte broek als winterjas avonturen, die elk voorstellingsvermogen te boven gaan. Het is ons doel om jou daar op je droomreis zorgeloos van te laten genieten. Zodat je ultiem levensgeluk ervaart en herinneringen voor het leven maakt. In welk jaargetijde dan ook.

Met blijvende ondersteuning na oplevering van je droomjacht zorgen we daarvoor. Voor onderhoud, reparatie, refit of stalling kan jouw No Limit altijd op onze jachtwerf terecht. Ontstaat er onverhoopt toch een probleem onderweg? Wanneer je ook belt, we staan met service voor je klaar. Met hulp op afstand waar het kan en door hulp op locatie in te schakelen waar het moet. Waar ter wereld jij je ook bevindt! 

- De beste adviezen
- De snelste service
- De kundigste oplossingen

Ons team