No Limit Ships

KERWAARDEN

DOWN TO EARTH


We zijn een Gronings familiebedrijf, al meer dan 25 jaar lang. Als broers, Peter en Bart Wierenga, staan we inmiddels als tweede generatie aan het roer. Van vader Piet kregen we de provinciale nuchterheid met de paplepel ingegoten. Net als hem spreken we klare taal, denken we logisch na en doen we geen gekke dingen. Dat karakter weerspiegelt zich in onze jachten: stoer en betrouwbaar. Ideale eigenschappen om een solide basis te vormen voor de avontuurlijke dromen van onze klanten.

FULL OF PASSION


We zijn jachtbouwers in hart en nieren. Als kind brachten we alle vakanties en weekenden op het jacht van onze ouders door. Aan boord monteerden we motoren op surfplanken en voerden we eigenhandig de snelheden op. Studies werktuigbouwkunde kozen we bewust met het oog op een toekomst bij No Limit Ships. Nog altijd worden we als een kind zo blij van het ontwerpen, bouwen, onderhouden, repareren, refitten of stallen van jachten. Ziel en zaligheid leggen we erin om daar elke dag de beste in te zijn. 

BELIEVE IN CRAFTMANSHIP

 

In onze ogen is vakmanschap niet alleen iets wat je kunt, maar vooral ook wie je bent. Medewerkers van No Limit Ships verstaan daarom niet alleen hun vak, maar identificeren zich er ook mee. Ze zijn oprecht trots op wat ze maken. Met grenzeloze kennis, kunde en ervaring dragen zij vanuit hun eigen specialisme bij aan schepen die de wereld rond kunnen varen. Teamwork makes the dream work. Bij No Limit Ships geloven we daar heilig in. 

Ons team